עיני
עיניפלאש 90

שביתת העובדים הסוציאליים נכנסת הבוקר (שני) ליומה התשיעי וגם היום לא יינתנו שירותי רווחה ברחבי הארץ. היום יתכנסו נציגי העובדים ונציגי משרד האוצר בלשכתו של יושב-ראש ההסתדרות, עופר עיני.

בשלושת הימים האחרונים לא התנהלו בין הצדדים מגעים בנוגע לדרישות העובדים. יו"ר ההסתדרות, עופר עיני, שחזר אמש משהות של עשרה ימים בארה"ב ישנס היום מותניים במאמץ להשיג פתרון למשבר העובדים הסוציאליים.

בהסתדרות ובאוצר מעריכים כי עיני ינסה לגבש הסכם עוד הלילה, במטרה למנוע את שביתת מרכז השלטון המקומי מחר.

מאות עובדים סוציאליים הפגינו אתמול (ראשון) בצומת הרחובות ארלוזורוב ודרך נמיר בת"א והפגינו במחאה על תנאי העסקתם. המפגינים קראו לאוצר להגמיש את עמדותיו ולהתקדם במשא ומתן עם העובדים.

כ-50 עובדים סוציאליים הפגינו אתמול  בדליית אל כרמל במחאה על שכרם. מהמשטרה נמסר כי ההפגנה נערכה ללא אירועים חריגים. כ-100 עובדים סוציאליים הפגינו בכיכר המשטרה בחדרה במחאה על שכרם הנמוך.