ח"כ זהבה גלאון
ח"כ זהבה גלאוןפלאש 90
חברת הכנסת זהבה גלאון ממרץ הגישה הצעת חוק לסמן מוצרים מהתנחלויות. על פי ההצעה, בחוק להגנת הצרכן תהיה חובה לסמן את מקום הייצור של המוצר.



לדברי גלאון, היא אינה קונה מוצרים שיוצרו מעבר לקו הירוק משום שמוצרים מההתנחלויות הם חלק מכלכלת כיבוש עניפה. חובת סימון המוצרים תאפשר לצרכנים בישראל להיאבק נגד מי שמבקש להגן על הכיבוש.


ח"כ יעקב כץ (כצל'ה) מהאיחוד הלאומי אמר בתגובה לערוץ 7 כי מדובר בהצעת חוק קנטרנית אשר תואמת את גישתם של אחרון האנרכסיטים שהגיעו בסוף השבוע לישראל ושלקחו על עצמם משימה להרוס את מדינת ישראל, כלשונו.
 
כצל'ה מציין כי הצעת החוק של גלאון מזכירה תקופות אפלות בהיסטוריה היהודית אז סומנו היהודים בנסיון לסלקם ולאבדם.
 
"גלאון לא מסתירה את שנאתה ואיבתה למדינת ישראל ורצונה לעשות שפטים ביהודים ביו"ש ובמזרח ירושלים. היא אוהבת ערבים ושונאת יהודים".