
בפעילות משותפת של יחידת קניין רוחני הונאה מחוז דרום בפיקודו של פקד שרון סוויסה ותחנת קרית מלאכי ובעקבות עבודת מודיעין וחקירה סמויה, אותרה הלילה מעבדה גדולה לייצור ושיווק בקבוקי אלכוהול.
במקום (גן יבנה) נתפסו מאות בקבוקים לפני מילוי, נוזל למילוי וכלים שונים המשמשים לייצור בקבוקי הוודקה השונים ובעיקר זיוף המותגים אבסולוט, רוסקי סטנדרט וגרייגוס.
בפעילות נעצר תושב גן יבנה כבן 55, ובחקירתו הודה בהפעלת המעבדה וקשר את עצמו לעבירות המיוחסות לו.
מהחקירה עולה כי מאות הבקבוקים שהיו בשלבי ההכנה והייצור היו מיועדים לאירוע חגיגי גדול שאמור להיערך בימים הקרובים, עוד עולה כי כתוצאה מהפעילות המהירה של השוטרים ותפיסת החשוד והמעבדה לא הצליח ככל הנראה החשוד לייצר ולשווק את השתייה המזויפת לבתי עסק נוספים ולאנשים פרטיים וכי מה שנתפס היה הייצור הראשון.
במשטרה מציינים, כי את החומר הנוזלי שזיקק החשוד, הוא אכסן במיכלי פלסטיק גדולים המיועדים לשימוש בחומרי ניקוי.


