נהרות של דם. משרד ראש הממשלה
נהרות של דם. משרד ראש הממשלהפלאש 90

בכיר בלשכת ראש הממשלה המקורב לנתניהו הטריד עובדת במשרד וחדר לפרטיותה, כך דווח בגלי צה"ל על פי מידע שהועבר לנציבות שירות המדינה.

במשרד המשפטים מאשרים כי הנושא בבדיקה, "בעקבות מידע שהגיע למשרדנו הורה היועץ המשפטי לממשלה לאגף המשמעת בנציבות לקיים בדיקה ראשונית של אמינות המידע. בשלב זה לא נמצא ביסוס ממשי ולא נפתחה חקירה".

בנציבות שירות המדינה הודיעו כי הם בודקים את המידע שהועבר אליהם, על פי הוראת היועץ המשפטי לממשלה יהודה ויינשטיין.

העובדת העידה בפני חבריה כי הבכיר חיטט בהודעות הטקסט בטלפון הנייד שלה ובתיבת הדואר האלקטרוני הפרטית שלה, ואף עקב אחריה מחוץ לשעות העבודה.

על פי הדיווח מדובר בעובדת צעירה הכפופה באופן ישיר לבכיר, המבוגר ממנה. העובדת סיפרה לאנשי הלשכה שהיחס כלפיה החמיר אחרי שהשתתפה בנסיעת עבודה לחו"ל בה השתתף גורם נוסף בלשכה, מה שגרר מעין התקף קנאה מצד אותו בכיר, כהגדרתם. סערת הרגשות של העובדת לא הותירה את אנשי הלשכה אדישים, והם העבירו את המידע לגורמים משפטיים.

עוד נמסר כי הבדיקה נערכת ללא שיתוף הפעולה של העובדת, שמתנערת מן העניין. מלשכת ראש הממשלה נמסר כי "אין מדובר בתלונה שהוגשה, אלא בבדיקת רכילות".