קביעת המזוזה
קביעת המזוזהיחצ

תושבי אשדוד שימו לב. מהיום חסל סדר טרטורים ונסיעות כדי לקנות בזול, הרשת הזולה ביותר למשפחה הדתית מגיעה ללב העיר אשדוד וכבר בימים אלו תוכלו ליהנות משפע מוצרי מזון במחיר הזול ביותר וממבצעים זולים במיוחד למשפחה הדתית.  

לפני שבוע פתחה הרשת סניף חדש באשדוד מתוך מטרה להנגיש יותר את כלל סניפיה ללקוחותיה באשדוד בפרט וברחבי הארץ בכלל, הסניף נפתח ברחוב שבט לוי כשרב העיר הגאון רבי חיים פינטו התכבד בקביעת המזוזה לצד הנהלת הרשת שהדרימו והשתתפו בטקס הפתיחה

כעת כשחגי פורים – פסח בפתח, יוכלו כלל תושבי העיר לרכז את הקניות הן למשלוחי המנות והן לקראת חג הפסח בסניף החדש באשדוד.

חשוב לציין כי הסניף הישן שהיה ממוקם באזור התעשייה בפאתי העיר הוסב למרכז לוגיסטי של רשת יש אשר ישרת כמחסן אספקה של כל סניפי רשת יש בדרום הארץ.

הסבת הסניף נעשתה בשל הקושי הרב של הלקוחות להגיע לסניף באוטובוסים או במוניות, אי לכך הוחלט בהנהלת הרשת לפתוח סניף חדש ומרווח במרכז העיר.

בנוסף הוחלט ברשת לפתוח סניף נוסף חדש ומרווח ברובע ח' כשכבר בחודשים הקרובים יעלו הטרקטורים ובתוך שנה וחצי יוקם הסניף החדש בע"ה.

כל זה מוכיח כי העיר אשדוד היא יעד אסטרטגי עבור רשת 'יש', הן בשל היותה העיר החמישית בגודלה בישראל והן בשל פניות רבות מתושבים על מחסור בסניף שיהיה בלב העיר ללא  צורך להיטלטל מחוץ לעיר,

איצ'ה וולקין מנכ"ל רשת 'יש': "מגמת ההתרחבות של רשת 'יש' תופסת תאוצה מתוך הבנה שיותר ויותר אנשים מבינים שרשת 'יש' היא הזולה ביותר למשפחות ברוכות ילדים. מידי יום אנו עושים כל מאמץ על מנת להוזיל עוד ועוד את עלויות מוצרי המזון ובכך לאפשר מבצעים טובים יותר, מחירים זולים יותר, והטבות זולות יותר עבור מחזיקי כרטיס אשראי 'יש', בימים אלו אנו פותחים סניף נוסף באשדוד שמטרתו להביא את בשורת המחירים הזולים ולהנגיש את הסניף לתושבי העיר הדרומית. אנו מזמינים את כלל התושבים לבוא לסניף ולהתרשם ממהפכת המחירים."