
בית משפט השלום בכפר סבא התיר היום (שני) לפרסום כי דני רוזן, בן זוגה של תת ניצב אהובה תומר, שנספתה באסון הכרמל, חשוד באיומים על יו"ר אל-סם, אורי קידר.
רוזן נדרש לחקירה בחודשים האחרונים אך לא התייצב. המשטרה ביקשה את צו איסור הפרסום לצורכי חקירה אך היום הוסר הצו לאחר שהמשטרה סיימה לבצע מספר פעולות חקירה. נציין כי דני רוזן עדיין לא התייצב לחקירה.
מהבקשה לצו איסור פרסום אותה הגישה המשטרה עולה, כי הרקע לאיומים שהשמיע רוזן כלפי קידר היה תוכנית הבראה אותה ביקש קידר לבצע ב"אל-סם" במסגרתה נדרשו קיצוצי תקנים ופיטורי עובדים.
רוזן, אשר משמש כחבר ועד ב"אל סם" התנגד לתכנית, ואף איים על קידר באופן אישי כי יפגע בו אם יבצע את התכנית.
המשטרה ביקשה להסיר את הצו מאחר שרוזן נמלט מחקירה מזה זמן, ובבקשה שהוגשה לבית המשפט נאמר כי גם נסיונותיו של עורך דינו של רוזן להביאו להתייצבות לחקירה לא צלחו.
"המשיב (דני רוזן - ש.פ) דורך ברגל גסה על הוראות החוק, אושיות השלטון, תוך הפגנת זלזול בוטה בהן ובבית המשפט אשר הוציא נגדו צו המורה לעוצרו", נאמר בבקשת המשטרה.
