
בני זוג, עולים חדשים מצרפת, הנשואים זה לזו למעלה מ-30 שנה ומתגוררים בנתניה, הגישו זה נגד זו תלונות הדדיות למשטרה על אלימות, לאחר שיחסיהם עלו על שירטון, והחלו ביניהם הליכי גירושין.
הבעל התלונן כי אשתו מכה אותו ומצליפה בו בכבל חשמלי. האישה שנקראה לחקירה, הכחישה תחילה את המעשים,
והתלוננה כי בעלה הוא שניסה לחונקה, הכה אותה, ואיים עליה פעמים רבות כי "ירסק אותה". כמו כן התלוננה האישה כי הבעל נהג להכות אותה ואת ילדיהם באכזריות בצרפת, ממנה עלו בני הזוג בשנים האחרונות.
בית המשפט הורה על מעצרו של הבעל למספר ימים, אך לאחר שחרורו, התקשו במשטרה ובבתי המשפט השונים
להגיע למסקנה ברורה האם מתרחשת אלימות בין בני הזוג, ואם כן – מהו מקורה. לפני כשבועיים, לאחר שבתי המשפט סירבו להמשיך ולהרחיק את הבעל מהבית, החליטה האישה להודות בחלק ממעשיי האלימות המיוחסים לה, באמצעות פרקליטה עו"ד ניר יסלוביץ',
ובית המשפט השלום בנתניה החליט להקל עימה, ולהוציאה ללא הרשעה, כך שלא יוכתם שמה, וזאת מפני שהשתכנע כי היא אינה מקור האלימות בבית, וכי סבלה מאלימות רבה לאורך חיי נישואיה מבעלה, וכן בשל הזמן השיפוטי הרב אותו חסכה בהודאתה.
"בית המשפט הבין מי הפרובוקטור בבית, ומי הקורבן, לא הרשיע את האישה, ואפש רלבני הזוג לסיים את נישואיהם בהליך מסודר וללא אלימות" דברי עו"ד ניר יסלוביץ' שייצג את האישה.
