בן דרור ימיני
בן דרור ימינייוני קמפינסקי

העיתונאי בן דרור ימיני מהעיתון "מעריב" קורא הבוקר לישראל לאפשר את כניסתם של פעילי השמאל הקיצוני לשטח ישראל. בן דרור סבור כי ישראל נופלת, בחסימתם בנתב"ג, למלכודת, כלשונו. 

"מאות אלפים נטבחו בג'נוסייד אכזרי בדרפור. אלפי שחורים מנוצלים כעבדים, אחרות נאנסות, ורבים מוצאים להורג במסגרת סחר באיברים. זה קורה בסיני, בחסות אנשי חמאס והג'יהאד האיסלאמי. ובכלל, הכיבוש הישראלי הוא גן עדן לעומת מוקדים אמיתיים של הפרת זכויות אדם. זה לא מעניין את פעילי השטנה. הם הרי לא יארגנו משט או מטס לסוריה או לסיני. רק דבר אחד מעניין אותם - חיסול מדינת הלאום של העם היהודי", כתב ימיני.

"לישראל יש זכות מלאה לנקוט כל אמצעי כדי לזרוק את פעילי השטנה הללו לכל הרוחות. מטרת המארגנים היא אחת: לצייר את ישראל כמדינה שחוסמת "פעילי שלום". הטרגדיה היא שהם ישיגו את מבוקשם. כך שעדיף להיות חכמים ולא צודקים. משום שבין המשתתפים יש גם אנשים תמימים.



ולכן, במקום חסימה, ישראל הייתה יכולה וצריכה לקבל את הבאים עם מנשר קצר על שלום, חוק בינלאומי, זכות ההגדרה העצמית במשפט העמים, ההתנגדות הפלסטינית העקבית להסדר הוגן של שתי מדינות לשני עמים, והפרצוף האמיתי של המארגנים, שמנציחים את הסבל הפלסטיני בעצם התנגדותם לקיומה של ישראל ולשלום", סבור ימיני.



"זו הזדמנות פז לחשוף את ההונאה ולהשתמש בחוכמה בכיסוי התקשורתי הבינלאומי. במקום לנצל את ההזדמנות, ישראל תצטייר שוב, כמו תמיד, בדיוק כמו שפעילי השטנה רוצים. הם מכינים לנו מלכודת. אנחנו, כמו תמיד, נופלים לתוכה".