
גוגל מתכוונת לשחרר ממש בימים הקרובים גרסה של דפדפן הכרום שלה שמותאמת לעבוד בממשק המטרו של חלונות 8.
למעשה, לפי החברה, היא עובדת כבר החל ממרץ על גרסת דפדפן שתתאים לממשק המטרו של מערכת ההפלה החדשה, אבל גם לשולחן העבודה שמסתתר מתחת.
עם זאת, לפי קרלוס פיזנו, מהנדס תוכנה בכיר בפרויקט הכרום של גוגל, מסביר כי גרסת הכרום החדשה עבור משק המטרו לא תפעל עם מעבדי ARM אלא עם מעבדי x86 בלבד. "כרום לא יפעל ב-WinRT, כלומר חלונות 8 עם מעבד ARM מכיוון שמיקרוסופט לא מאפשרת לדפדפנים אחרי להוציא אינטרנט אקספלורר לפעול בפלטפורמה הזו", כתב פיזנו.
פיזנו אף הוסיף כי הגרסה הראשונית של כרום לחלונות 8 תכלול כבר אמנם שילוב עם התכונות התפקודיות הבסיסיות של מערכת ההפעלה, אבל לא תכסה את הכל. רק במהלך החודשים הקרובים, עד ההשקה המתכוננת של חלונות 8, תחדד החברה את הממשק של כרום כך שיתאים לסביבת המטרו ולסביבה שמבוססת על מגע.
מי שכבר התקין את גרסת הסקירה השנייה של חלונות 8 יוכל להוריד את כרום למטרו מערוץ המפתחים של פרויקט כרומיום, כשהוא יהיה לזמין. בכל מקרה, לאחר הורדתו יצטרכו המשתמשים להגדירו כדפדפן ברירת המחדל.