
פסטיבל 'לא בשמים' מתקיים זו השנה ה-14 ביוזמתה ובהפקתה של המועצה האזורית הגליל העליון.
שלושה ימים של פסטיבל מבוקר עד לילה, הכוללים הרצאות, מפגשי לימוד, סיורים, מופעים מוסיקליים, תיאטרון, מפגשים מהסרטים ועוד.
בין הנושאים העיקריים בהם יעסוק הפסטיבל השנה: דמוקרטיה במשבר, רלוונטיות הציונות ומקומה של מולדת, "היהודי החדש", מדע וערכים, לימוד ספרותי ומחשבת ישראל.
בפסטיבל דיונים אקטואלים על תכלית האדם, דמוקרטיה במשבר, מולדת, ציונות, דמותו של היהודי החדש ועוד. שיחות בנושאי תנ"ך ומחשבת ישראל על תנ"ך להמונים, אגדה למעשה, משיחיות וגאולה ועוד.
מופעים מוסיקאלים של אמנים ויוצרים במופעים חד פעמיים בצפון: גידי גוב יארח את רונה קינן, סיפורים תלמודיים עם ג'קי לוי, יעקב בודו ושחקני תיאטרון יידישפיל בקטעים מתוך "המגילה" של איציק מנגר, משה להב - 'הטיש הגדול' מארחים את דין דין אביב, תמר גלעדי ו"ירושלים של זהב", דורון נשר בסיפור לא פשוט, גיא ורועי זוארץ בשירים מבית אבא ועוד.
פסטיבל 'לא בשמים' בגליל העליון ,31 ביולי עד 2 באוגוסט, י"ב -י"ד באב. השנה בפסטיבל, אמנים ויוצרים במופעים חד פעמיים בצפון: גידי גוב יארח את רונה קינן, סיפורים תלמודיים עם ג'קי לוי, יעקב בודו ושחקני תיאטרון יידישפיל בקטעים מתוך "המגילה" של איציק מנגר, משה להב - 'הטיש הגדול' מארחים את דין דין אביב, תמר גלעדי ו"ירושלים של זהב", דורון נשר בסיפור לא פשוט, גיא ורועי זוארץ בשירים מבית אבא.
