
פרויקט התיירות הדרוזית והצ'רקסית של הרשות לפיתוח הגליל,משרד לפיתוח הנגב והגליל, משרד התיירות ומשרד רוה"מ זכה במקום הראשון בקטגורית תיירות בתחרות הקמפיינים התקשורתיים המצטיינים לשנת 2011 שעורך איגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור בישראל.
הפרס ניתן על קידום מודעות ומיתוג מוצלח ביותר לאתרי התיירות הדרוזים והצ'רקסים הפזורים ברחבי הגליל והכרמל. את מערך ההסברה והתקשורת של הפרויקט הוביל משרד הייעוץ התקשורתי "אטד תקשורת" בבעלות לימור אטד.
לטקס, שהתקיים השבוע, הגיע לברך שר התיירות סטס מיסז`ניקוב, חיים ברום מרכז הפרויקט ברשות לפיתוח הגליל, וואיל כיוף מנהל התיירות הכפרית במשרד התיירות.
בטקס אמר שר התיירות סטס מיסז`ניקוב: "אנו גאים בהתפתחות של תיירות הפנים בישראל ומברכים את תהליך המיתוג המוצלח של התיירות בכפרים הדרוזים והצ'רקסים"
