בבית החולים רמב"ם בחיפה נקבע הבוקר (חמישי) מותו של החייל סמל יהונתן בן ישי, בן ה-20, שנפצע באורח אנוש במהלך תאונת אימונים ביום שני השבוע, לאחר שנדרס על ידי טנק, הודעה נמסרה למשפחתו.

התאונה, במהלכה דרס טנק את החייל, אירעה במהלך אימון משולב של כוחות רגלים ושריון בו הוא השתתף. החייל קיבל טיפול רפואי ראשוני במקום ופונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים "רמב"ם" בחיפה.

מתחקיר ראשוני של האירוע עולה, כי החייל, אשר השתתף לאורך כל הלילה בתרגיל, ישן יחד עם כמה מחבריו ליחידה סמוך לציר בו נוסעים טנקים.

החייל היה עייף מאוד ולכן ככל הנראה לא התעורר בזמן על מנת להימלט מהטנק שעבר במקום, זאת בעוד חבריו הספיקו לקום במועד. מיד לאחר התאונה עצר צה"ל את כל האימונים במרחב רמת הגולן למשך יממה, לאחריה התחדשו האימונים באזור.

הלווייתו של סמל יהונתן בן ישי תיערך היום (חמישי) בשעה 17:30 בבית העלמין הצבאי באשדוד. מדובר צה"ל נמסר, כי "צה"ל משתתף בצערה של המשפחה".