
אמש זה החל. פסטיבל אבירי הלילה בעיר העתיקה בירושלים. אלפי ישראלים וגם לא מעט זרים גדשו את פיתחת העיר העתיקה בשפע של הצגות, עשירות במוזיקה ובאירועים של חגיגה תרבותית, צבעונית לכל המשפחה.
הפסטיבל המיוחד, מתובל בחוויית סיפורים ואגדות על אבירים ודרקונים וזה עושה את יופיו ובכך הוא מאפשר למשפחות, תיירים למבקרים הנאה מקסימה בשעה ערב ולילה בבירת ישראל. תוסיפו לכך את העובדה שאירועי הפסטיבל הינם חינם וללא תשלום ותקבלו מוצר מושלם.
כל זה קורה במשך ארבעה שבועות בימי חמישי. אמש היה האירוע הראשון , אז יש לכם עוד שלושה..
מה הסיפור?
הזמן –לפני אלף שנים.ירושלים מותקפת בקרב עקוב מדם ע"י מסדר אבירי אופל וחיל הדרקונים, המטילים מצור כבד על העיר עד שכובשים אותה
וכאן למעשה מתחיל סיפור העלילה של פסטיבל "אבירי הלילה 2012 - אבירים ודרקונים", שמתקיים בעיר העתיקה בירושלים.
כדאי להגיע לשער יפו החל מהשעה שמונה בערב. שם קבלת פנים מוסיקלית ומכאן נכנסים לתוככי העיר העתיקה לשורה של אירועים ומופעים.
