לבשל או לאכול- מה יותר כיף?!

ילדים ובישול? אצל אנאבל קרמל אין בכלל שאלה – יש רק שילוב מנצח בין השניים. ביקורת ספרים.

רחל בן אליהו , ז' באדר תשע"ג

מבשלים עם אנאבל קרמל
מבשלים עם אנאבל קרמל
הוצאת דני ספרים

מבשלים עם אנאבל קרמל
מאנגלית: חגי ברקת
הוצאת דני ספרים, 64 עמ'.

עולם הבישול כבר מזמן אינו מאופיין בנשים חגורות בסינר שבוררות אורז.

בשנים האחרונות כל העולם הקולינרי שינה כיוון והיום ניתן לראות גברים, נשים ולידים שכל אחד מתייחס לבישול כאל תחביב.

אחת ההצלחות של התחביב היא שכולם נהנים ממנו: המבשל שנמצא בעצם בעמדת היוצר, והטועמים המרוצים שנהנים מהתוצר. אולי רק מי ששוטף את הכלים בסוף, פחות מתלהב מהטרנד החדש...

בדני ספרים נותנים מענה לאוהבי הבישול הצעירים בספר הבישול החדש מהסדרה "מבשלים עם אנאבל קרמל". המחברת האמריקאית הידועה של ספרי הבישול והתזונה, נתנה את חסותה לספרים האלו, החושפים את הילדים לחוויית בישול של מתכונים קלים להכנה, כיפים ובריאים, המתאימים לכל מטבח ולכל גיל.

לרוב המתכונים לא נדרש ציוד מורכב או מרכיבים ממטבח מצויד היטב. הילדים יכולים להכין לביבות תירס, מרק עבגניות או בראוניז והתמונות... לא חייבות להיות רחוקות מהמציאות שבמטבח שלכם.

הספר מתאים לימי החורף הקרים, לתעסוקה לילדים או לבילוי משפחתי משותף שאפשר להנות מפירותיו.