יו"ר מפלגת העבודה, חברת הכנסת שלי יחימוביץ', חשפה במהלך ראיון בגלי צה"ל את זהותו של השר הבכיר לשעבר הנחשד בקניית קולות. לדבריה מדובר בחבר הכנסת עמיר פרץ, איש מפלגת 'התנועה'.

יחימוביץ' נשאלה אם היא מודעת לפרטים המדווחים הבוקר ב'ידיעות אחרונות' אודות בכיר במפלגה כלשהי, שר לשעבר, שקנה קולות בפריימריס במפלגתו, ובמענה מיידי אמרה כי אכן ידועים לה פרטי הדברים שכן היא התבקשה להגיב לטענות, ומדובר בעמיר פרץ.

יצוין כי ב'ידיעות אחרונות' לא מצוינת זהותה של המפלגה בה בוצעה לכאורה העבירה עליה דיווח העיתונאי צביקה ברוט בהרחבה. בעיתון הסבירו כי הסיבה לכך היא רצון להשלים קבלת תגובות מכל הנוגעים בדבר. בכתבה עצמה מדובר במפלגה גדולה ולא מעבר לכך.

בתגובתה אמרה יחימוביץ' כי היא מוקיעה מעשים מעין אלה ובשעת מעשה לא היה ידוע על הדברים, ואם היה ידוע הרי שהייתה פונה למשטרה. כמו כן הביעה שביעות רצון מכך שהחשוד המרכזי בפרשה, חבר הכנסת פרץ, כבר אינו חבר מפלגתה.

ח"כ עמיר פרץ מסר בתגובה, "מדובר באמירה חסרת אחריות של יו"ר מפלגה שאחת התכונות האופיייניות שלה היא להעליל עלילות על בני אדם. אנו מציעים לה להמתין עם השמחה לאיד".