איך למלא את הבית בריחות משכרים?

כדי שיתפשט בבית הריח הנפלא של מאפים טריים, צריך להיערך בהתאם. אביגיל מייזליק תעזור לכולנו בעניין.

רחל בן אליהו , י"א באייר תשע"ג

איך למלא את הבית בריחות משכרים?-ערוץ 7
פשוט טעים - המלוחים
הוצאת דני ספרים

פשוט טעים- המלוחים
אביגיל מייזליק
דני ספרים, 140 עמ'.

כולנו רוצים שיהיה בבית אוכל טעים, שהריחות יציפו את אפו של כל נכנס, ובעיקר... שהטעם יהיה ביתי. כי לקנות רוגעלאך במאפיה ולחמם במיקרוגל זה ממש לא הענין.

לנו, עקרות הבית היומיומיות, שרצות ממשימה למשימה עד כלות הנשימה אבל רוצות להיות הכי ביתיות שיש, יש תסבוך ישן. כל דבר שרוצים להכין גוזל הרבה זמן, דורש קניות מורכבות לפני כן או פשוט מסובך.

בקיצור, במירוץ החיים הרי אין לנו זמן לאפות לחם ביתי, למלא כיסנים ועוד. אז איך הילדים יגדלו בבית מלא ריחות ביתיים ותהיה להם ילדות מאושרת?

כאן מפציע ספרה של אביגיל מייזליק. היא לקחה מתכונים טעימים ושיפצה אותם כך שיתאימו לעקרת הבית הממהרת.

שעועית ברוטב עגבניות ובירה, לזניה בשרית או מאפה תפוחי אדמה בשמנת - יתאימו כולם לארוחת צהריים משביעה ומחממת בטן, ומוגשים בתוספת הוראות פשוטות וזמן הכנה המצויין לצידם.

למי שרוצה לארח בצורה מרשימה בלי להתאמץ- מוצעים חצילים עם גבינה ופסטו, לביבות עם פלפלים קלויים, או שיפודי עגבניות שרי בתנור.

כמובן שהתמונות המלוות עושות חשק לעוד והעיצוב הגרפי יפהפה, אך אני הייתי מעדיפה אותיות גדולות יותר כדי לראות בקלות את המצרכים והתהליך, גם אם התמורה היתה עיצוב מעט פחות מושלם.