בירושלים, בתל-אביב ובבאר שבע מפגינים הערב (שבת) אלפים נגד התקציב שאישרה הממשלה. המחאה מתקיימת גם מול שני בתיו של ראש הממשלה בבירה ובקיסריה.
מול בית ראש הממשלה בירושלים הפגינו מאות בני אדם בהם, צעירי העבודה מרצ ורעמ. הם נשאו שלטים "לא לתקציב", "הון, שלטון, עולם תחתון", "ביבי טוב רק לעשירים" וקראו "להעביר כסף מההתנחלויות לשכונות".
במהלך ההפגנה, אחד המפגינים שם על פניו מסיכה בדמות ראש הממשלה ופעילים זרקו עליו גלידת פיסטוק.
"אורח החיים הבזבזני והראוותני של ראש הממשלה שנחשף השבוע מבהיר איך הוא יכול להיות חתום על תקציב כל-כך לא צודק", אומרים המארגנים, "נתניהו פשוט התנתק לחלוטין מהאופן שבו חיים אנשים רגילים במדינה. הערב נקרא לו לצאת מהמיטה שרכש בחצי מיליון שקל – ולהסתכל לאזרחי ישראל בעיניים"
בכיכר הבימה שבתל-אביב, כאלף בני אדם צועדים אל עבר קריית הממשלה. המוחים קוראים "אין עתיד, אין מחר כי לפיד שר האוצר" וקריאות "איפה הכסף?".
במקביל, מאות מפגינים כעת מול ביתו של איל ההון יצחק תשובה בפולג, וקוראים שלא לאפשר ייצוא גז מישראל. המוחים טוענים כי צריך להשאיר כמה שיותר גז לשימוש המשק הישראלי וייצוא שלו משרת את חברות הגז בלבד.






