ארומה
ארומהצילום: פלאש 90

רשת "ארומה" נערכת לקיץ.

מנהל תקשורת שיווקית, אלעד קרן, מספר בראיון לערוץ 7 כי בתפריט החדש ניתן למצוא בין השאר את ה-"כריך ירושלמי" המורכב מטחינה גולמית, ביצה קשה וחומוס שלם או "סלט שוק" עם תוספת של תערובת גרעיני חמניה, פולי סויה מיובשים וגרעיני דלעת.

בנוסף, ב'ארומה' מציעים אייס תה-רגיל ודיאט, וכן את האייס-קפה המפורסם בגרסה מוקטנת.

לשאלה האם המצב הכלכלי בישראל והמחאה החברתית השפיעו על התפריט ורמת המחירים, ענה קרן כי "הקטנת ה'אייס קפה' הגיעה כדרישה מהציבור, הרבה מההחלטות שלנו הן מהקשבה ללקוחות. המחירים בארומה נשארו זהים ואף לא עלו למרות העלייה במע"מ, בחשמל ובשכר המינימום".

ארומה משרתת בכל יום מעל 100,000 לקוחות. ומכאן השאלה, איזה כריך הישראלים הכי אוהבים?

"באופן מפתיע או שלא מפתיע, המועדף ביותר הוא כריך החביתה. בקפה ניתן למצוא את האספרסו האיכותי שהתחיל מסניף הראשון בירושלים לפני כמעט 20 שנה והיום מאות אלפי אנשים בארץ ובעולם זוכים לטעום ולפתוח איתו את הבוקר ומסיימים איתו את היום".

לאחרונה נפתח סניף ארומה מהדרין בשדה תעופה בן גוריון, קרן הסביר מה עומד מאחורי החלטה הזו: "דבר ראשון צריך להבין מה הרשת יכולה לתת ומה הציבור מבקש. המטרה היא אחידות והנגשת הסניפים לקהל דתי והחרדי ואם יש אפשרות אז אין שום סיבה שלא. יש כאן עניין אסטרטגי ללקוח ולרשת. בארומה יש לנו מקום לכל אחד".

נציין כי רוב סניפי ארומה כשרים ויש לוודא תעודת כשרות לפני שמזמינים.