אמבולנס בפעילות
אמבולנס בפעילותצילום: פלאש 90
תינוק בן שנה וחצי טבע בצהריים (שלישי) למוות בבריכה ביתית מתנפחת ברחוב ארלוזרוב בבת ים. 

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום ביצעו בתינוק פעולות החייאה ממושכות שבסופן נאלצו לקבוע את מותו. 

המשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע.

על פי דיווח מד"א, בשעה 12:50 התקבלה קריאה על תינוק שטבע בבריכה ביתית בגג בניין מגורים.

עם קבלת הקריאה, הפרמדיקית במוקד מד"א החלה לתדרך את האם כיצד להתחיל ולבצע פעולות החייאה, במקביל הוזנקו למקום חובשים כונני מד"א וניידת טיפול נמרץ. 

פרמדיק מד"א, ניר הנדלר, שהגיע למקום סיפר "הוזעקנו לקריאה על תינוק שטבע בבריכה ביתית, שהגענו לדירה, ראינו באחד החדרים את האימא ליד התינוק כבן שנה וחצי שהיה מחוסר הכרה ללא נשימה וללא דופק לאחר שהיא הוציאה אותו מהבריכה שהייתה על גג שם שיחק עם עוד ילדים, הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות תוך מתן תרופות, החדרת צינור הנשמה ועיסויים במשך דקות ארוכות שבסופן נאלצנו לקבוע את מותו". 

מדוברות 'איחוד הצלה' נמסר כי "מדובר בפעוט שטבע בבריכה פרטית ואיבד את ההכרה, החובשים שהגיעו למקום מנקודת ההזנקה של 'איחוד הצלה' הממוקמת בסמוך ניסו להציל את חייו וביצעו בו פעולות החייאה, אך למרבה הצער נקבע מותו". 

בחודש שעבר תינוק בן שנה וחצי טבע למוות בבריכה ביתית בעומר. בן משפחתו של התינוק הוא שמצא אותו ומיהר להזעיק את כוחות ההצלה. הפרמדיקים שהגיעו למקום פינו את התינוק במצב קריטי לבית החולים סורוקה בבאר-שבע - שם לא נותר לרופאים אלא לקבוע את מותו. המשטרה פתחה בחקירת ובין היתר נבדקה אפשרות כי אחותו בת ה-3 פתחה את השער לבריכת השחייה.

במד"א שבים ומזהירים למבלים עם תינוקות וילדים בים, בבריכה או סמוך לכל מקור מים אחר.