מועמד 'הבית היהודי' לראשות מועצת אלקנה, אריאל וייס, השיק את קמפיין הבחירות והבהיר: לא פוגעים במועמדים אחרים.

באירוע השקת הקמפיין שערך וייס בביתו, השתתפו גם חבר הכנסת יוני שטבון ומזכ"ל המפלגה, ניר אורבך, שהסביר את החשיבות בחיבור 'הבית היהודי' למוקדים המוניציפאליים.

"ההנחיה המרכזית להתנהלות הקמפיין: רק חיובי", הבהיר וייס, "אני מתחייב לשמור על קו חיובי, מכובד ומכבד.
אני מזכיר לכולנו כי גם לאחר מערכת הבחירות עלינו להמשיך להיות שכנים, חברים ולעבוד במשותף... אני קורא לכולנו לאמץ את הסגנון ולשמור על מערכת בחירות נקייה ונעימה", אמר וייס.

וייס, מוותיקי אלקנה, הסביר בחודש שעבר את החלטתו להתמודד. "כתושב ותיק באלקנה, הייתי שותף במהלך השנים לעשייה ביישוב בתחומים שונים... אני מתכבד להציג את מועמדותי לראשות מועצת אלקנה ומבקש את אמונכם כדי שאוכל להביא את הרוח הנכונה ולהעמיד את ניסיוני וכישורי להנהגת היישוב", כתב וייס לאנשי אלקנה.

על סדר היום של וייס מונח הצורך "לחזק את גאוות היחידה" של היישוב, "כאשר הדרך מתחילה בהקשבה לתושבים ובהבנה של הצרכים השונים והגוונים הרבים שמרכיבים את אלקנה. זו תמיד הייתה דרכי".

וייס כתב אז לתושבים כי דלתו פתוחה בפניהם וישמח להציג את חזונו בפני כולם. "בימים אלו אני מגבש לצידי רשימה של אנשים מוכשרים במגוון תחומים שירכיבו איתי נבחרת מנצחת ואני מודה לתושבים הרבים שרואים את עצמם שותפים לחזון ולדרך", סיפר.