
לשבת כל המשפחה, תחת כיפת השניים ולצפות במשהו שמתאים לכולם. זו הבשורה שיוצאת זו השנה ה-11 באחד המקומות היפים במדינה, בנמל קיסריה.
בחודש יולי, מוקרנים בערבי שלישי על מסך ענק, תחת כיפת השמים, סרטי מסע והרפתקאות לילדים, והכל בחינם, הסרט, הבריזה הנעימה מן הים והנוף המרהיב של העתיקות. הישיבה היא על הדשא, ללא כסאות (רצוי להצטייד במחצלות או שמיכות).
בנוסף לסרט, המתאים לכל המשפחה, יוצבו במתחם דוכני אוכל ודוכני אמנות ומתנות, וכמובן, הגלריות ב'חצר היוצרים' יישארו פתוחות עד אחרון המבקרים.
הסרט שיוקרן השבוע: 30 ביולי – מסע אל בטן האדמה
הסרט שיצא בשנת 2008, מבוסס על ספר מדע בדיוני קלאסי מאת ז'ול ורן, שיצא לאור ב-1864 בצרפת. העלילה מספרת על פרופסור אוטו לידנברוק שעורך מסע למעמקי כדור הארץ יחד עם אחיינו אקסל. במסע הם עוברים הרפתקאות רבות, כולל מפגש עם חיות פרהיסטוריות ופגעי טבע, כל אלה כמובן נוצרו בעזרת טכנולוגיה מדהימה ואפקטים מרהיבים.
בחודש הבא, את הסרטים יחליפו ערבי מוסיקה לכל המשפחה (6,13,20 באוגוסט). כניסה למתחם - החל משעה 18:00
הקרנת הסרטים - בשעה 20:30 כניסה – חינם. חניה – חינם. לפרטים נוספים 6550* שלוחה 1
