חברת 'סיטיפס', זכיינית הרכבת הקלה בירושלים, קיימה בשיתוף עם אגודת צעירי חב"ד הדלקת נרות מיוחדת לכבוד החנוכה.
בטקס כובד הרב יצחק דוד גרוסמן, רבה של מגדל העמק, בדברי ברכה לציבור. "למנהלי וראשי סיטיפס ישנה זכות גדולה, הם מקלים על התושבים והמבקרים בירושלים לנסוע בעיר הקדושה ולהגיע לכותל, למקום המקדש" אמר.
"אני מאחל לכולנו שסיטיפס תוסיף קרונות נוספים וקווים נוספים לרכבת הקלה לתועלת ציבור התושבים והמבקרים המגיעים לירושלים".
מנכ"ל סיטיפס ירון רביד בירך את הנוכחים כשהוא מפרט את התוכניות העתידיות של הרכבת הקלה: "כיום נוסעים ברכבת הקלה 130 אלף נוסעים מידי יום, אנחנו לא מסתפקים בכך ואנו עמלים כל העת על תכנון הקווים הנוספים ושיפורי השירות כדי שנוכל להמשיך את מהפכת התחבורה שהרכבת הקלה הביאה לירושלים. זוהי זכות גדולה עבורנו להקל על התנועה בעיר ונמשיך לשפר ולהתפתח לטובת ציבור הנוסעים".
פקחי הרכבת הקלה חילקו לציבור הנוסעים סופגניות וכן סביבונים עם תמונות הרכבת הקלה ואת האווירה הנעימה מקהלת פרחי ירושלים בשירי חנוכה.



