
נציגי ארגון זק"א נפגשו עם סגן השר לשירותי דת, הרב אלי בן דהן, בכדי להודות ולהוקיר על עזרתו במהלך הופה שפקדה את ישראל לפני כשלושה שבועות.
הרב בן דהן, שברשותו רכב שטח, התקשר במהלך הסופה למוקד זק"א 1220 מבלי שהזדהה, ובו במקום הטילו עליו משימה להעביר אישה לבית החולים. כך במשך כל הלילה עבר סגן השר ממשימה למשימה שהוטלו עליו ממוקד זק"א.
כאמור היום (יום ב') כינס ארגון זק"א את עשרות מתנדבי 'יחידת הג'יפים' של זק"א, בפיקודו של חיים אוטמזגין בכנסת, במהלך האירוע סיפר סגן השר לעשרות המתנדבים שהוא, בניגוד לאחרים, ראה מקרוב והיה שותף למעשיהם הנשגבים של מתנדבי זק"א, שפעלו מסביב לשעון, מקריאת חירום אחת לשנייה, בהצלת חיים, הגשת עזרה ראשונה, העברת יולדות וחולים, הספקת תרופות, ובעיקר חילוץ מאות אנשים נשים וטף שנתקעו בצירים העולים לירושלים או בתוך העיר.
סגן השר העניק תעודת הוקרה לארגון.
יו"ר זק"א ביקש מסגן השר להצטרף כמתנדב מן המניין ב'יחידת הג'יפים' של זק"א ובסיום הטקס הוענק לסגן השר אפוד היחידה כמתנדב חדש מן השורה.

