יעל ואביגיל גרוס
יעל ואביגיל גרוסבאדיבות המשפחה

שמעון ומיכל גרוס, הורי הפעוטות יעל ואביגיל ז"ל, שהובאו אתמול למנוחות סיפרו לחדשות ערוץ 10, על הכאב וההשלמה עם האובדן.

ההורים דיברו גם על התפילות לשלום הבנים, יצחק ומיכאל, שעדיין נאבקים על חייהם.

"אני ממש מתחנן שתחזיקו אצבעות, תתפללו אתנו ביחד", ביקש אבי המשפחה, שמעון גרוס. "אני מרגישה את החיבוקים של עם ישראל ואני מודה לכולם ורק התפילות יעזרו. אין שום דבר אחר בעולם, כי המצב שלהם קשה. ראינו את הילדים, המצב שלהם קשה ואנחנו רוצים אותם אתנו", סיפרה האם, מיכל, בדמעות.

"הבנות כבר אינן, הקדוש ברוך הוא לקח אותן לידו. הן כאלה צדיקות ומתוקות וטוב להן ומה שהשם עושה זה לטובה, אנחנו בטוחים בזה", המשיכה האם. "בעזרת השם בזכות כל עם ישראל גם הבנים יבריאו וימשיכו לשמוח איתנו".

מוקדם יותר אתמול שוחח ראש הממשלה נתניהו עם שמעון גרוס. "עם ישראל בוכה אתכם ומחבק אתכם", אמר נתניהו. "כולנו מחזקים אתכם בשעה הקשה הזאת".

"אנחנו מבכים את מות יעל ואביגיל ז"ל", המשיך ראש הממשלה, והביע תקווה לשלום הבנים, מיכאל ויצחק, שעדיין מאושפזים במצב קשה בבית החולים שניידר. "אני ורעייתי שרה מוסרים לך ולרעייתך מיכל תנחומים ואהבה".