
בהתחלה זה נשמע מרתיע. מסעדה במלון. בטח המחירים מופקעים, האוירה של לובי, תפריט לתייר ומה לא? אבל לא.
כיושבים מול הים הפתוח, אל מול גלי הים השקטים בעונה זו של השנה והתפריט מוגש, מיד הכל משתנה. בתוך מלון דניאל בהרצליה, נפתחה מסעדה שאמנם ממוקמת בתוך הלובי , אך בכך זה מסתיים. התפריט משובח, היחס אדיב להפליא (חפשו את עדי או איתי ומיד תבחינו בהבדל) והיעקר הכשרות מהודרת של רבה של הרצליה הרב יעקובוביץ.
והמחירים? לא תאמינו. ארוח בוקר עשירה ונינוחה בחלל מרווח ונעים במחיר של 55 ש"ח לאדם. מסעדת עלמה במלון דניאל הרצליה מרשת טמרס, מציעה חוויה קולינרית מיוחדת מול נוף ימה של הרצליה פיתוח. המסעדה עברה לאחרונה שדרוג וחידוש, הן באספקט העיצובי והן בתפריט ובאוירה.
קחו למשל את הניוקי והערמונים. חם, טעים ומיוחד. בבוקר, או בערב של חורף להנות ממאכל טעים לחיך ונאע לעיניים זה בהחלט עושה את ההבדל.

מרחב המסעדה הגדול מחולק לשני חללים - חלל הסעדה קרוב לים וחלל הסעדה פנימי יותר. תכנון זה הוא פורץ דרך בקרב המסעדות בהרצליה ומספק ליושבים במסעדה אפשרות ליהנות ממגוון סוגי אווירה, לבחירתם.

התפריט החדש שהכין שטרום, משלב אוכל ים תיכוני עם נגיעות של המטבח האיטלקי, תוך שימת דגש על שימוש חומרי גלם מתנובת הארץ; שמן זית, מוצרי מחלבות בוטיק ויינות מקומיים.
מסעדת עלמה מציעה לסועדים תפריט חלבי הכולל ארוחת בוקר מיוחדת המורכבת ממאפי בוקר, מיני כריכים, סלטים מרעננים( קינואה מיוחד, או מיני שילובים מיוחדים של הגבינות) ותפריט ארוחת ערב ייחודי, הכולל פסטות, כריכים, דגים ועוד. גולת הכותרת של המסעדה היא הפיצה הדקיקה, שנאפית בתנור אבן, ולקינוח, תפריט מנות אחרונות עשיר ומענג.