הרצוג וכבל
הרצוג וכבלצילום: פלאש 90

יושב ראש האופוזיציה יצחק (בוז'י) הרצוג תקף היום (שבת) בחריפות את שר האוצר יאיר לפיד ואמר כי הוא נכשל בתפקידו. "

שנה לבחירות ושנה לממשלה ואין הישג אחד", הוא אמר בערוץ 10.

"בתחום הדיור, בתחום יוקר המחיה ובתחום השחיקה של מעמד הביניים אין הישג אחד. הוא נכשל בדברים האלה ומנסה להסתיר את זה על ידי חגיגה מלאכותית כמו זו שניסה לייצר השבוע", הוא אמר.

במהלך הריאיון התייחס הרצוג גם לאמירתו כי הוא מהווה אלטרנטיבה לנתניהו ואמר כי אין לו ספק שהוא יכול להרכיב את הממשלה הבאה. "אני מתכוון לנצח את הבחירות הבאות ולהרכיב את הממשלה הבאה. למה שלא אגיד את זה? אני מתכוון להוביל את המדינה", הוא הבהיר.

מנהיג מפלגת העבודה הבהיר גם כי אין לו כל כוונה להיכנס לממשלת נתניהו. "אמרתי כל העת שאם נתניהו ילך למהלך מדיני אמיץ אנחנו ניתן לו גיבוי מבחוץ. פגשתי את קרי שלוש פעמים בשלושת החודשים האחרונים והבהרתי לו שאנחנו נלך עם נתניהו אם הוא יביא הסכם", הרצוג אמר.