אפילו היא התייחסה, רגב.
אפילו היא התייחסה, רגב.צילום: פלאש 90
יו"ר ועדת הפנים, ח"כ מירי רגב (הליכוד ביתנו), תקפה את חברי הכנסת שנפגשו אתמול (רביעי) בצל הפיגוע הרצחני עם יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן, במוקטעה שברמאללה.

"פגישתם עמו, יום לאחר פיגוע, היא מבישה", טענה רגב. "אבו מאזן השתמש בהם, אפילו לא גינה את הפיגוע, והם הפכו להיות ל'קבוצת המעודדות' של הרשות הפלסטינית".

לדברי רגב, יש גבול למה שחברי כנסת יכולים לעשות על דעתם. "מה בדיוק הם ציפו לקדם? במקום ללכת ולנחם את משפחתו של קצין המשטרה סנ"צ ברוך מזרחי ז"ל הם הלכו למוקטעה, שמשם יצאו בשנים האחרונות הנחיות לפיגועים רבים. מתביישת בכם חברי הכנסת", הוסיפה.

גם חבר הכנסת יוני שטבון מתח ביקורת חריפת על חברי הכנסת מהשמאל שנפגשו עם יו"ר הרשות הפלסטינית ואמר "עוד אנחנו קוברים את סנ"צ מזרחי הי"ד שהותיר אחריו יתומים ואלמנה, אתם נפגשים עם יו"ר רשות הטרור. איבדתם כל רגש אנושי, האובססיה שלכם למדינה פלסטינית מעבירה אתכם על דעתכם". 

צילום: פלאש 90