מנהל הבר-נוער, שאול גנון, התייחס הבוקר (רביעי) לעתירה לבג"ץ שדרשה לבטל את הסכם עד התביעה שנחתם עמו בחקירת הרצח הכפול במועדון.
בהסכם שנחתם עמו צוין כי גנון ישמש עד תביעה נגד חשודים בפרשה ויודה שקיים מגע מיני עם הקטין, ובתמורה לא יועמד לדין.
במהלך הדיון הבוקר טען העותר כי מדובר בחשוד לכאורה בביצוע עבירות מין חמורות, ולכן אין לערוך כל הסכם. נציג הפרקליטות טען מנגד כי לא היו כל ראיות לביצוע עבירות מצד גנון.
גונן אמר הבוקר לכתבים, "לא היה מעולם תשתית ראייתית להגיש נגדי כתב אישום, עוד לפני שנחתם ההסכם - קל וחומר לאחריו - צר לי ששמי שורבב לפרשה הזו אני לא לאורך כל הדרך מאז הרצח משתף פעולה עם המשטרה בצורה מלאה".
על השאלה מדוע בכל זאת חתם על הסכם שיגן עליו אם היה בטוח בחפותו לאורך כל הדרך השיב: "מה שקשר אותי לסיפור אותי לאורך כל הדרך היה רק עדות עד המדינה. חשתי שתופרים לי תיק, שהלך וגדל ושאני הולך לשלם על משהו שלא עשיתי. לכן מתוך חשש מהלא נודע חתמתי על הסכם שמגן עליי, מעבר לכך ההסכם נתן לי ולמשפחתי הגנה מול משפחת פשע שחששתי ממנה".
"זה נפל עלי כרעם ביום בהיר על פי האמת שלי וגם על פי בדיקות פוליגרף שעברתי. אני מעולם לא ניצלתי יחסי מרות או ניצלתי נער מבולבל בכל 22 השנים בהן אני מתנדב. לא עברתי שום עבירה ואגיד את זה שוב ושוב עד שהאמת תצא לאור".
"חשתי שתופרים לי תיק ואני הולך לשלם על משהו שלא עשיתי. מדובר במשפחת פשע שאף אחד לא היה רוצה להתעסק איתה. אני עומד מול משפחת פשע. הייתי צריך להיות מת כבר כמה פעמים בחיים שלי ואם עד עכשיו בורא עולם משאיר אותי חי - אני מניח שיש לו סיבות טובות".
בהמלצת שופטי בג"צ, נמשכה העתירה והעותר חוייב לשלם חמשת אלפים ש"ח הוצאות משפט.
