
בתו של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט, שולמית ניידס, מתייצבת לצד אביה זמן קצר לאחר בקשת הפרקליטות מבית המשפט לגזור עליו עונש מאסר של לפחות 6 שנים.
"אני בטוחה שהייתה כאן רמאות של האנשים סביבו", אמרה הבת בראיון לערוץ 2. "שולה זקן היא אישה ערמומית שעשתה מהלכים. נראה לך שאדם יקליט את המעסיק שלו? אם הוא היה יודע - הוא לא היה מעסיק אותה, הוא היה מעיף אותה כמו טיל".
"ש(שולה זקן) לא תעמיד פנים שהיא עשתה את הכל למען המדינה ושכבה על הגדר", תקפה ניידס את ראש לשכת אביה לשעבר, "מי ששכב על הגדר זה הוא. זו תהיה ממש בושה למדינה שאחד כמוהו ייכנס לכלא".
"הוא אבא שלי", המשיכה ניידס. "הוא זה שהציל אותי והרים אותי מדרך אחרת של חיים - בלי לקבל תמורה. הוא הכל בשבילי. הוא הרעיף עליי הרבה אהבה וחיבה. כמה שהוא נראה כלפי חוץ אדם מחוסן - הוא בפנים אדם מאוד רך עם רוחב לב אדיר ונתינה עצומה".
בנוסף לשנות המאסר, הפרקליטות דורשת מבית המשפט לקנוס את אולמרט בסכום של 1.2 מיליון שקלים וכן להטיל עליו קלון. עו"ד יהונתן תדמור מפרקליטות המדינה אמר כי "בין עד המדינה לבין אולמרט הועברו מאות אלפי שקלים. סכום עתק של חצי מיליון ש"ח לאחיו יוסי, מהלך מתוכנן ומושכל על רקע מערכת השחיתות בין השניים".
דוברו של אולמרט, אמיר דן, מסר בתגובה כי "בקשת הפרקליטות קיצונית ומופרכת לחלוטין ולא עומדת בשום מבחן של פסיקת בתי המשפט בעשר השנים האחרונות. דומה שנעשה כאן ניסיון של הפרקליטות לבוא חשבון עם אולמרט שלא משיקולים ענייניים".
