השר אהרונוביץ' והמפכ"ל דנינו
השר אהרונוביץ' והמפכ"ל דנינופלאש 90

המשטרה התייחסה בצהריים (שישי) לפרסומים בכלי התקשורת על פרשה חמורה, לכאורה, בצמרת הארגון, שפרטיה אסורים לפרסום.

"החל מאמש אנו עדים לפרסומים באמצעי התקשורת השונים, הרוויים בכותרות וברמיזות שיש בהן כדי להכפיש 30,000 שוטרים מסורים העושים ימים כלילות למען בטחון אזרחי ישראל", אמרו במשטרה.

בפיקוד הבכיר הבהירו כי פרטי הפרשה - "במידה ויש כזו" - כלל אינם מצויים בפניהם. "ראוי היה להמתין ולהימנע מפרסומים חסרי תוכן המבוססים על הערכות וספקולציות, תוך שעל מנת להעצים את הדרמה מצורפת להם רשימת אירועים שאינם קשורים זה בזה ותכליתם היא לפגוע במשטרת ישראל ובעומד בראשה".

הפרשה המדוברת צפויה להתפרסם בימים הקרובים, ועל פי דיווחים שונים עלולה לפגוע באמון הציבור בארגון. בשנה האחרונה סבלו במשטרה מפרסומים מביכים, כאשר האחרון שבהם הוא המחדל במוקד 100 בליל חטיפת שלושת הנערים.