
"צו שמונה לכנסת ישראל. הכנסת יוצאת בשבוע הבא לפגרת הקיץ. אף מקום עבודה נורמלי לא יוצא לחופשה בדיוק בשיא העבודה. ניהול המדינה בזמן מלחמה הוא שיא העבודה, לא פריבילגיה אלא חובה", הסביר מרגלית.
לדבריו נושאים דחופים עומדים לפתחה של הכנסת וכוללים, בין היתר, הסדרת פיצויים והגנה על נפגעי המלחמה על מנת שיוכלו לחזור לשגרת חיים תקינה מיד עם סיומה. ''זה לא הזמן לפגרת קיץ'', אמר.
אמשו קראו השרים גלעד ארדן והרב שי פירון לחברי הכנסת והשרים להעניק גיבוי לראש הממשלה בנימין נתניהו בימים אלה של מבצע ''צוק איתן'' בעזה. "ראש הממשלה מוביל את ישראל בנחישות תוך שיקול דעת במטרה להבטיח את ביטחון אזרחי מדינת ישראל והחיילים שלוחמים בשעות אלה למען המדינה. למעננו", אמר שר החינוך.
''בשעה זאת יש לנהוג באחדות ולהעניק תמיכה וגיבוי לראש הממשלה, בנימין נתניהו, ולשר הביטחון משה יעלון". השר פירון הוסיף כי ''על חברי הכנסת והשרים לגלות אחריות ולהעניק תמיכה להחלטות הקבינט. לא ראוי ולא נכון לנהל את הדיון הביטחוני דרך התקשורת''.

