יורם שפטל
יורם שפטלצילום: פלאש 90

עו"ד יורם שפטל קורא לראש הממשלה בפינתו השבועית בערוץ 7, להפסיק את פגישותיו עם הנשיא אובמה עד לסוף כהונתו.

"אובמה לא רוצה איראן גרעינית, אך הוא רוצה איראן שתוכל להעשיר אורניום ולאיים על ישראל, זה הממשל מהעוינים ביותר את ישראל שרוצה שאיראן תאיים עלינו, כי היום אין אויב יותר מר כלפינו בעולם המערבי, מארצות הברית".

לדבריו הודעת הגינוי על הבנייה בירושלים הייתה נבזית, "עוד מעט הם יוציאו הודעות גינוי על הבנייה בתל אביב. 'שלום עכשיו' הם גם בוגדים ומלשינים שעושים שירות לארה"ב, והכול בתמיכה של ממשלות זרות. הם הפכו את תעשיית הבגידה לעסק כלכלי".

שפטל קורא לראש הממשלה להפסיק את פגישותיו עם אובמה בשנתיים הבאות, "כשאתה שומע את הלשון הבוטה של דובר הבית הלבן לגבי הבנייה בגבעת המטוס אתה מבין עד כמה הם רעים ליהודים, לכן מדובר בפגישה מיותרת לחלוטין. נתניהו היה יכול למצוא עשרת אלפים סיבות למה לא להגיע לבית הלבן".

נתניהו ואובמה בבית הלבן