יריב אופנהיימר
יריב אופנהיימרצילום: פלאש 90

מזכ"ל ארגון השמאל הקיצוני "שלום עכשיו", יריב אופנהיימר, הגיש אמש (א') תלונה במשטרה בעקבות איומים על חייו.

בדף הפייסבוק שלו סיפר אופנהיימר כי הוא "יוצא עכשיו מתחנת המשטרה מודאג ופסימי. הטלפון לא מפסיק לצלצל ובצד השני חלאות אדם מחסידיו של מרזל ממשיכים לגדף ולאיים". 

אתמול, נזכיר, שיגר אופנהיימר מכתב זועם לשר הביטחון יעלון, בדרישה לאסור על חיילי צה''ל בחברון לאכול בביתו של פעיל הימין ברוך מרזל, שנוהג לארח חיילים באופן קבוע. "המפגשים עם איש המזוהה עם תנועת כך, חסידו של הרב כהנא, אדם אשר רואה בברוך גולדשטיין גיבור ישראל, כל אלו אינם עולים ברוח אחד עם ערכי צה"ל והיסודות המוסריים עליו הוא מושתת", כתב.

כאמור, מאז שנודע על מכתבו, אופנהיימר מוצף בטלפונים מאיימים. "אחר הצהריים מכוער שרק מראה עד כמה מעוותת ההחלטה של צה"ל לאפשר למרזל וחבריו לארח חיילים לארוחות בביתם. את שצף האיומים והגידופים קיבלתי בעקבות פוסט שפירסמתי בנושא", סיפר.

ברוך מרזל מסר בתגובה כי "אופנהיימר רוצה שלא אתן שתיה ואוכל לחיילים צדיקים שצמו ביום כיפור והתפללו במערת המכפלה ואני אומר למלשן שונא ישראל וצה"ל - גם בשנה הבאה אתן לכל חייל צה"ל שתיה ואוכל כראוי ללוחמינו הצדיקים. ושאופנהיימר וחבריו השמאלנים שונאי ישראל יאכלו את הלב".