
רעייתו של יהודה גליק, יפי, סיפרה הערב (שני) על השיפור במצבו הרפואי של בעלה, שמאושפז עדיין במצב קשה במחלקת טיפול נמרץ בבית החולים שערי צדק בירושלים.
"יהודה עבר היום ניתוח מאוד משמעותי וחשוב. אנחנו מאוד שמחים שאנחנו אחריו ועדיין במתח גדול איך הגוף שלו יגיב לניתוח הזה ויעבור אחר כך לשלב של הפסקת ההרדמה וההנשמה המלאכותית", סיפרה גליק בתכנית "שש עם" בערוץ 2.
יפי גליק סיפרה כי בעלה זוכה לניסי ניסים וישועות, כלשונה. "ברוך ה', אבל אנחנו עדיין בתהליך ובאמצעו. אנחנו מאמינים שאותו אבא שבשמיים שעזר לנו עד לרגע זה יעזרנו עד לרפואה שלימה ממש של יהודה.
היא נשאלה על ההקלטות שפורסמו היום שמוכיחות לכאורה כי המשטרה ידעה על האיומים נגד יהודה, אך יפי הבהירה כי "אנחנו בשעות מאוד קשות ובמתח מאוד גדול. אני מרגישה שאין לי פניות לעסוק בסוגיות האלה. אני ברגע זה לא שם. אנחנו מאמינים שיש לנו אבא שבשמיים ששומע כל תפילה וחשוב להשקיע בזה את האנרגיות שלנו", הדגישה.

