
מסקר שביצע מכון ''מדגם'' ופורסם הערב (חמישי) בערוץ 2 עולה כי אילו הבחירות היו נערכות היום, מפלגת העבודה-התנועה תזכה ב-24 מנדטים.
מפלגת הליכוד זוכה בסקר ל-23 מנדטים, הבית היהודי - 15, ישראל ביתנו - 8, מפלגת ''כולנו'' של כחלון - 9, ש"ס - 9, יש עתיד -8, יהדות התורה - 8, מרצ - 5 והמפלגות הערביות - 11 מנדטים.
אם ראש הממשלה בנימין נתניהו ויו"ר הבית היהודי נפתלי בנט יחליטו לרוץ יחד בבחירות בעקבות האיחוד בשמאל, מפלגה משותפת שלהם תזכה ב-33 מנדטים, לעומת 23 ו-15 שהיו מקבלות אם היו רצות בנפרד.
את מי מעדיף הציבור לראות כראש הממשלה הבא? 36% השיבו כי היו רוצים לראות את נתניהו בתפקיד, 33% השיבו כי היו מעוניינים בכהונה המשותפת של יו"ר העבודה ויו"ר התנועה, לבני והרצוג, שנתיים כל אחד בלשכת ראש הממשלה. כרבע השיבו "אף אחד" ו-5% סירבו להשיב.
