בנט ומגל
בנט ומגלצילום: הבית היהודי
הרב שמעון אור, ראש תנועת "ישראל ייעודית" המתמודד על ראשות הבית היהודי מול יו"ר המפלגה השר נפתלי בנט, מותח ביקורת על שיריונו של איש התקשורת ינון מגל.

"יש כאלו שחושבים שאתרי התקשורת והפרסום הם שמעמידים אותנו על רגלינו ומשריינים מקום לראשיהם בהנהגת הציבור", אמר אור, ''אבל אנחנו בני הציונות הדתית אמונים על כך שהתורה היא הראליה של המציאות והיא הנותנת לנו מעמד וקיום''.

הרב אור טען כי יש להצטער על המהלך שהוביל השר בנט, ''המחליש את מעמדה של הציונות הדתית בקביעת עתידה  של מדינת ישראל".

מי שעוד השמיע ביקורת על שיריונו של מגל ברשימת הבית היהודי לכנסת הוא רז קיל, מהמתמודדים הבולטים בפריימריז. "אני שמח מאוד על הצטרפותו אמש של איש התקשורת ינון מגל למפלגה, מפלגת הבית היהודי. ניסיונו התקשורתי והביטחוני והמוכרות שלו יכולים לסייע להצלחת הבית היהודי בבחירות הקרובות לכנסת ובכלל.

"אני סובר שאם ינון מגל מעוניין להיבחר לכנסת במפלגתנו עליו להתמודד כשווה בין שווים בפריימריז של הבית היהודי ולא לבקש לעצמו שיריון מראש", אמר קיל.

''בתנועה עם מסורת דמוקרטית כמו שלנו שהתקבלה בה החלטה שאותה הוביל לאחרונה יו"ר המפלגה נפתלי בנט על יציאה לפריימריז הכי דמוקרטים שהיו אי-פעם בתולדות המפלגות בישראל, מתפקדים למפלגה ושבועיים אחרי כבר מצביעים בבחירות הפנימיות... אין סיבה שבן אדם יבקש לעצמו שיריון מראש, במיוחד אם הוא צעיר יחסית, מוכר ובעל יכולות כלכליות".

ינון מגל מצטרף לבית היהודי