שבוע עבר מאז חוללה הקלטת נגד אריה דרעי סערה במערכת הפוליטית ובש"ס, סערה שהסתיימה בהתפטרותו של יו"ר המפלגה אריה דרעי ובחזרתו הצפויה, אומרת הרבנית יהודית יוסף כי הקלטת בכלל נועדה "לשימוש אישי בלבד", כלשונה.

"הקלטת שחוללה סערה נועדה לשימוש אישי", אמרה כלתו של הרב עובדיה יוסף זצ''ל בראיון לערוץ 2. "כואב לי וחורה לי מאוד שמנסים לומר שהרב היה מוקלט 24 שעות ביממה. זה ממש לא כך... כל העולם ידע שכל המצלמות שהיו בבית היו לביטחון בלבד, חוץ ממצלמה אחת של חדר השינה שלו שהייתה עם קול וכולם ידעו שכשנכנסים לשם יש הקלטה של קול".

עוד סיפרה כי כשרצו לדבר על דברים אישיים בבית הרב עובדיה, "היו יודעים אפילו איך לכבות את המצלמה כדי לא להיות מוקלטים".

היא הבהירה כי בהקלטה המדוברת הרב ידע היטב שהוא מוסרט. "חוץ מההסרטה הביתית שכל עם ישראל ראה, הרב ידע טוב מאוד שהוא מוסרט. זה היה אישי שלנו, לבית. יום אחד אסביר למה הוא הסתכל למצלמה בהקלטה הזו... יכולתי לעשות שימוש בחומרים האלה בעבר - ובחרתי שלא".

בנוגע להדלפה אמרה כי "על ההדלפות אני אמרתי שזה גרוע מאוד. זה גרוע שחומרים אישיים יוצאים ככה מהבית וחושפים את החיים שלנו. זה לא נחמד בכלל ואנחנו מאוד מאוד כועסים".