יצחק אהרונוביץ'
יצחק אהרונוביץ'צילום: דרור סיתהכל

אנשי יחידת האבטחה "מגן" של משרד ראש הממשלה הרחיבו את האבטחה סביב ביתו של השר לביטחון פנים, יצחק אהרונוביץ' (ישראל ביתנו).

בערוץ 2 דווח כי בעקבות איומים על חייו, אהרונוביץ' הונחה לנסוע אך ורק ברכב משוריין עד להודעה חדשה.

יחידת ''מגן'' לאבטחת אישים תגברה את האבטחה גם סביב שר הכלכלה נפתלי בנט (הבית היהודי). במהלך השעות האחרונות הוצמד מאבטח נוסף לשר בנט שמלווה אותו במהלך סיוריו ובאירועים בהם משתתף השר.

תגבור האבטחה סביב יו"ר הבית היהודי מתרחש על רקע טענות שנשמעו לאחרונה על חלקו באירועי כפר כנא. בין השאר רמז העיתונאי רביב דרוקר כי בנט אחראי בעקיפין לאירוע בו ירו חיילי צה"ל בשוגג על בית ספר בכפר כנא בלבנון.‬

אמש צייץ דרוקר בחשבון הטוויטר שלו, כי "איש צבא בכיר שמתמצא היטב בתחקיר כפר כנא מ- 96' אמר לי לפני זמן מה: ברשת הקשר נשמע הקצין הצעיר בנט היסטרי והלחץ שלו תרם לא מעט לתקלה הנוראית". סגנו של נפתלי בנט במבצעי ענבי זעם דחה את הטענות ואמר כי מדובר ב"גבב של שטויות".