
יו"ר ועדת הבחירות של הליכוד, השופט בדימוס מנחם נאמן אומר לערוץ 7 כי זה אך טבעי שבבחירות ידניות יהיו טעויות.
"אין טבעי מכך שכשהבחירות מתקיימות לא על ידי מחשוב אלא בצורה ידנית שיהיו טעויות וכל הטענות נבדקו", אמר.
לדבריו מאז יום חמישי ועדת הבחירות בדקה שוב ושוב עד שהגיעה לתוצאות הסופיות, "כשגמרנו לספור ביום חמישי וקבענו מה התוצאות הלכאורה סופיות, קבענו שעד יום ראשון נבדוק את כל הטענות שהועברו אלינו, עשינו בדיקה יסודית וביום ראשון בערב פרסמנו את התוצאות הרשמיות, לאחר הפרסום יש עוד כ-7 ימים להגשת ערעורים".
"עד היום לא קיבלתי ערעור באופן רשמי מח"כ חוטובלי, שמעתי על כך בתקשורת. קיבלתי הרבה ערעורים אבל לא את המקרה שלה. מותר לה לבחור לברר את זה גם בבית משפט, היא תבחר את הזירה שהיא רוצה לדון בזה", מוסיף נאמן.
"על כל פנים שמעתי שהיא טוענת שהקלפי בנריה לא נספרה, בררתי את הדבר הזה והתברר שהקלפי בנריה נספרה בהחלט", מדגיש נאמן, "יש ערעורים נוספים שנוגעים לספירה, ואמנם כשיש ספירה בלילות יכולים לעשות טעויות הקלדה מכאן ולכאן, אני מקווה שעלינו על כל הטעויות ואם יתברר שיש טעויות נוספות נדון בהם".
