
פעילי "ישראל ביתנו" יחלקו עותקים של השארלי הבדו לציבור זאת לאחר שרשת סטימצקי החליטה לא להפיץ את העיתון בחנויות אלא רק ברשת.
נזכיר כי ח"כ מסעוד גנאים (רע"מ-תע"ל) שיגר אמש מכתב לראש הממשלה בנימין נתניהו והזהיר אותו שהמדינה ורשת ההוצאה לאור יהיו אחראיות לתוצאות אם הגיליון יראה אור ברחובות ישראל.
מדובר בגיליון הראשון שיצא אחרי המתקפה, שגבתה את חייהם של עשרה עיתונאים ושני שוטרים, ועל השער מופיעה קריקטורה של הנביא מוחמד דומע ומחזיק כרזת "אני שארלי", תחת הכותרת "הכל נסלח". לפני עשרה ימים הודפסו באופן חריג כ-3 מיליון עותקים שנמכרו במהירות. לנוכח ההצלחה, דווח כי מערכת העיתון תדפיס 5 מיליון גיליונות נוספים.
בעקבות האזהרות נמסר מהרשת: "סטימצקי דוגלת באופן מוחלט בחופש הביטוי. הרשת מוכרת את המגזין כבר כמה שנים ותמשיך לעשות כן. עם זאת, החליטה הרשת כי מכירת הגליון המדובר לא תתבצע במכירה מיוחדת בסניף הרשת, אלא תתקיים באתר האינטרנט של סטימצקי בלבד החל מיום שני בשעה 17:00 ועד גמר העותקים".