אחרי שהביסו לפני שבועיים את גלבוע גליל החלשה, הצליחו גם הערב (ראשון) הירושלמים להביס בהיכל הפיס ארנה הביתי, בתוצאה 71:89 את הרצליה האנמית.

ירושלים קיבלה בחזרה את בר טימור שהיה מושבת תקופה ארוכה, אך גם בלעדיו זו הייתה גדולה לפרקים ארוכים על הרצליה המתחדשת. 

כזכור, עד לפני שבועיים בלבד הרצליה עוד הייתה בתחתית ליגת העל שבכדורסל, אך אחרי שהנחיתה את דרון וושינגטון וג'וליאן רייט הצליחו ההרצליינים לנצח שני משחקים ברציפות, ולמעשה נעצרו רק הערב מול ירושלים העמוקה.

ירושלים הגיעה למשחק הרבה יותר נחושה כשרצתה להראות לאוהדים המקומיים כי המפלה בשבוע שעבר מול מכבי תל אביב הייתה מעידה קטנה, והצליחה מההתחלה כבר לפתוח פער מול השחקנים בכחול של הרצליה.

הרצליה מצידה לא וויתרה, והצליחה להישאר קרוב לירושלמים, גם לאחר ריצה של המקומיים במהלך הרבע השני. אל המחצית ירדו שתי הקבוצות כשהרצליה מפגרת בהפרש דו ספרתי, 28:43.

אל הרבע השלישי עלו שחקניו של מולי קצורין עם לחימה רבה, לפרקים ארוכים נראה היה שהרצליה מסוגלת לחזור מההפרש הגדול ואף להנחיל לירושלמים הפסד מביך נוסף בהיכל הפיס ארנה שבבירה. אבל ברבע הרביעי נכנסו ברייסי רייט ויותם הלפרין למשחק ובגדול כשלקחו עליהם את האדומים עם ניהול משחק מצויין ונקודות רבות.

בסיום, ירושלים אמנם מנצחת ומעפילה בחזרה אל המקום השני בטבלת ליגת העל שבכדורסל, אך עדיין לא יצאו מהמשבר שפקד אותם לא מזמן רב. 

קלעו לירושלים: הלפרין 24 (6 אס'), רייט 23 (7 אס'), אליהו 14 (11 ריב'), סמית' 10, גפני 10, מקי 3, גור אריה 2, טימור 2, ג'ונס 1.

להרצליה: סלבי 20, ג'ונסון 11 (7 ריב'), רייט 11 (17 ריב'), בלייזר 10, וושינגטון 9, נעימי 8, זלמנסון 2.