עדינה בר שלום
עדינה בר שלוםצילום: יונתן סינדל, פלאש 90

עדינה בר שלום, בתו של הרב עובדיה יוסף זצ''ל שמונתה לפני מספר שבועות לראש מועצת הנשים המייעצת למפלגת ש"ס, לא אוהבת את קמפיין המפלגה החדש הקורא לתושבי רמת אביב שלא להצביע לש"ס.

בר שלום, שהתגוררה עד לפני חצי שנה ברמת אביב, אמרה לחדשות 2 כי "זו טעות. הרבה ממצביעי ש"ס הם מרמת אביב. חבל שהם טעו כך. גרתי שם, יש שם המון ספרדים טובים, אוהדי ש"ס, מצביעי ש"ס, אני חושבת שזו טעות".

בתשובה לשאלה האם תפעל להוריד את הקמפיין המתריס ענתה בר שלום, "אולי, זה רעיון. אני מתנגדת לקמפיין כזה. מה אני אעשה הלאה? אני צריכה לחשוב מה אני עושה".

נזכיר כי יו"ר ש"ס אריה דרעי הבטיח עם הקמת מועצת הנשים של המפלגה לשתף אותה בכל ההכרעות החשובות, אך בר שלום שמעה על הקמפיין רק באמצעות התקשורת.

במסגרת קמפיין הבחירות, פעילי ש"ס תלו שלטי חוצות בשכונות רמת אביב עליהם נכתב: "אם אתה גר ברמת אביב, אל תצביע לנו. אם אתה עובד בשביל מי שגר ברמת אביב: רק ש"ס. המהפכה חוזרת".