
מפלגת הליכוד הודיעה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי בירושלים כי החליטה לבטל את העתירה נגד ארגון V15, "קול אחד" ומפלגות השמאל. השופט צבי סגל קיבל את הבקשה ומחק את העתירה.
השופט סגל המליץ אתמול לבטל את העתירה לאור קושי ראייתי ברור בין המפלגות לפעילות V15. בליכוד עומדים על בדיקת התלונה במשטרה ובמשרד מבקר המדינה.
לפני כשבועיים כינסו חברי הליכוד אופיר אקוניס, מירי רגב ציפי חוטובלי ויריב לוין מסיבת עיתונאים בה הציגו ראיות נגד מחנה בוז'י לבני המוכיחות לכאורה כי V15 פועל מטעמו עבור מטרה אחת - להפיל את שלטון הימין.
ח"כ מירי רגב אמרה במסיבת העיתונאים כי "בוז׳י שתק ב-99 בפרשת העמותות הראשונה והנה שוב פרשת עמותות 2 עם טביעות האצבע ברורות , אותה שיטה אותו דפוס".
"עצוב שמפלגה מנסה לקנות שלטון בכסף באמצעות עמותת קול אחד שמפעילה את קמפיין V15", אמרה רגב, "חשוב לי שהציבור ידע את האמת מי מממן את המחנה האנטי ציוני". רגב הוסיפה כי היא הגישה הצעת חוק שתחייב עמותות לחשוף את מקורות המימון שלהן, "מי שהפילה את החוק היא לא אחרת מאשר ציפי לבני. מעניין למה?".
סגן השר, אופיר אקוניס אמר כי "מערכת בחירות נוספת, פרשת עמותות נוספת ואותו בוז'י הרצוג. אנחנו מזהים התערבות גסה ובלתי חוקית של גורמים זרים". ח"כ יריב לוין אמר כי "פרשת העמותות 2 חמורה בהרבה מפרשת העמותות 1. אז יכלו לומר: 'לא ידעתי ולא הבנתי'. עכשיו הדברים ברורים".

