
המאבק בין הליכוד למחנה בוז'י-לבני מעולם לא היה צמוד יותר: סקר שערך מכון הסקרים "טלסקר" עבור הערוץ הראשון מציג שוויון מוחלט בין הליכוד למחנה השמאל כשכל אחת מהד זוכה בסקר ל-24 מנדטים.
סיעת הבית היהודי על פי הסקר הזה עומדת על 13 מנדטים, "יש עתיד" אחריה עם 11 מנדטים, "כולנו" עם 8 מנדטים, ש"ס ויהדות התורה מחזיקות כל אחת 7 שבעה מנדטים.
"ישראל ביתנו" ממשיכה לדשדש עם 6 מנדטים, מרצ עם 4 מנדטים וסיעת 'יחד' בראשות אלי ישי אף היא עם 4 מנדטים. הרשימה הערבית המשותפת ממשיכה לשמור על יציבות עם 12 מנדטים.
מוקדם יותר הודיעה מפלגת הליכוד לבית המשפט המחוזי בירושלים כי החליטה לבטל את העתירה נגד ארגון V15, "קול אחד" ומפלגות השמאל. השופט צבי סגל קיבל את הבקשה ומחק את העתירה.
השופט סגל המליץ אתמול לבטל את העתירה לאור קושי ראייתי ברור בין המפלגות לפעילות V15. בליכוד עומדים על בדיקת התלונה במשטרה ובמשרד מבקר המדינה.
