פעם בשנה הופכים היריבים שעל הפרקט לחברים ומשתפים פעולה זה עם זה. פעם בשנה חוברים המאמנים הטובים ביותר בליגת העל שבכדורסל זה לזה, בכדי להוביל נבחרת לניצחון. פעם בשנה מתקיים אירוע האולסטאר הישראלי של ליגת ווינר סל.
אירוע האולסטאר הישראלי כבר הפך לדבר שבשגרה. ממש בדומה לזה הקיים בליגת הכדורסל הטובה בעולם, הלא היא ליגת ה-NBA, אירוע האולסטאר הישראלי מקבץ אליו את טובי השחקנים בליגת הכדורסל הישראלית כשאלה מרכיבים שתי נבחרות - הזרים מול הישראלים.
לאחר שבשנה שעברה אירוע האולסטאר הישראלי התארח בבירת הנגב באר שבע, הערב (שלישי) התקיים אירוע האולסטאר הישראלי בעיר הילדים והנוער, חולון. בדומה לבאר שבע בעונה שעברה, גם בחולון משחק האולסטאר הישראלי היה זה שחנך את ההיכל החדש, היכל הטוטו חולון.
ההיכל שוכן בסמוך לפארק המים ימית 2000 שקיים בעיר, ולהבדיל מההיכל החדש שנבנה בירושלים, ההיכל החדש של חולון מזמין וכשיסתיים פיתוחו יספק לצופה חוויה טובה ומהנה. ההבדל הגדול בין שני האולמות הוא ככל הנראה החניה הרחבה שבסמוך להיכל שבחולון. גם לצופים שיגיעו בסמוך לשריקת הפתיחה, תהיה חניה קרובה.
אחרי שבעונה שעברה גברה נבחרת הזרים על זו הישראלית, הערב נקמו הישראלים בזרים כשניצחו אותם בתוצאה 121:122 אחרי הארכה. מי שהיה לקלע הבולט אצל הישראלים היה רוברט רותבארט עם 26 נקודות.
כיאה למשחק אולסטאר, ההגנות לא מהוות איום ממשי, ובאין הגנות יש שואו-טיים לקהל. ואכן, נבחרת הזרים הראתה כמה מהלכים גדולים ואל ההפסקה ירדה ביתרון 12 נקודות, 61:73.
יותם הלפרין צלף שלוש שלשות רצופות בפתיחת הרבע השלישי, והחזיר את הישראלים למשחק. אחרי 40 דקות של משחק הלכו שתי הנבחרות להארכה כשהזרים השוו את התוצאה 118:118. ההארכה הייתה צמודה גם היא, ולבסוף ניצחו הישראלים שרצו להחזיר את הכבוד האבוד בתוצאה 121:122.
גולת הכותרת של אירוע האולסטאר הישראלי היא ללא ספק תחרות ההטבעות. בתחרות התמודדו ארבעה שחקנים: נתנאל ארצי הצעיר ממכבי חיפה, איוון אסקה ממכבי אשדוד, איתי שגב מגלבוע גליל ומארק ליונס מעירוני נהריה.
לאחר שני סבבים של הטבעות, מי שלקח את התואר היה מארק ליונס שקיבל מסירה גדולה של מאמנו מנהריה רועי חגאי שישב ביציע והטביע את הכדור.
בתחרות השלשות זכה עונה שניה ברציפות זאק רוזן ממכבי אשדוד שניצח בדו קרב את חנן קולמן ממכבי חיפה.
לישראלים: רות'בארט 26 (8 ריב'), כדיר 17, הלפרין 14, אליהו 14, דאוסן 13, רוזפלט 13, לימונד 8, נעימי 7, הרוש 3, רוזן 3, טפירו 2, שגב 2, טפירו ג'וניור 2.
לזרים: סלבי 23 (11 אס'), קרוקר 20, אסקה 15, קלי 9, ליונס 8, סוואן 7, דונטה סמית' 7, יאנג 6, גייטס 6, רוז'ו 6, קרייג סמית' 4, רייט 4, טיילור 4, יוטר 2,


