גלעד ארדן
גלעד ארדןצילום: מרים אלסטר, פלאש 90

שר הפנים גלעד ארדן תקף הבוקר (ראשון) בחריפות בראיון לקלמן ליבסקינד בגלי ישראל את השר נפתלי בנט, לאחר שבנט אישר את אותנטיות "מסמך הוויתורים" של נתניהו.

"אני מאוד מצטער שנפתלי בנט מיד קפץ על העגלה ומנסה לקושש כמה קולות", פתח ארדן את טענותיו.

ארדן שיגר עקיצה בוטה לעבר נפתלי בנט, ואמר כי "שמעתי את ההטפות של נפתלי בנט על הליכוד, אני דווקא זוכר את עצמי, ואני היום מספר שתיים בליכוד, מארגן את הפעילות כנגד הנסיגה מגוש קטיף, אני לא זוכר שראיתי אז את נפתלי בנט".

"בחודש אחרי שהוא מביא את אלי אוחנה כתומך התנתקות מובהק לצמרת רשימתו, זה לא החודש שבו הוא צריך להטיף לנו על הדברים האלו ולהסביר לנו מי ישמור ומי לא ישמור", הוסיף ארדן עקיצה שניה.

ארדן התייחס גם לעצם פרסום המסמך ולמקורו וציין כי נסיבות הפרסום מעלות חשד כבד בנוגע לאותנטיות שלו.

"שנים מנהלים קמפיין נגד ראש הממשלה שבגללו אין משא ומתן, שהוא ימני מידי ואז בין לילה, שבוע לפני הבחירות, הכל מתהפך. אני חושב שצריך להבין מאיפה הדברים מגיעים", טען ארדן.