ראש מערך ההסברה של הרשימה המשותפת רג'א זעתרה השווה בפאנל בחירות בין מעשיו של ארגון הטרור דאע"ש למעשי התנועה הציונית.
"מאיפה דאע"ש למדו את הדברים האלה? תחפשו מה התנועה הציונית עשתה בשנת 1948", אמר בכנס שנערך באוניברסיטת בר אילן. "הביזה, האונס והרצח".
"דאע"ש היא השותף האסטרטגי של מדיניות סרבנות השלום של ממשלת ישראל", המשיך זעתרה. "האסלאם האמיתי זה אסלאם של רחמנות ושל קבלת האחר". לדבריו, חמאס אינו ארגון טרור, "חמאס הוא חלק מהעם הפלסטיני. עם שהוא תחת כיבוש יש לו זכות להתנגד לו".
"זה יכול לקחת ארבע או חמש שנים, אבל על אפכם ועל חמתכם קום תקום מדינה פלסטינית", אמר עוד במהלך הדיון. "בין הים לירדן חיים שני עמים ולשניהם מגיעה הזכות להגדרה עצמית. ואיפה שיש כיבוש, יש התנגדות לכיבוש, לכן אתם תחטפו טילים באשקלון, באשדוד ובתל אביב. ומי שלא רוצה לחיות עם ערבים יכול לחזור לאיפה שהוא הגיע".