
בליכוד מזהירים מתכניות של גורמי שמאל ליצור פרובוקציות במהלך עצרת הימין הערב (ראשון) בכיכר רבין בתל אביב.
"אנחנו מזהירים מפני כוונתם של גורמי שמאל קיצוני בהכוונת עמותות השמאל שיעשו כל שביכולתם כדי לייצר פרובוקציות ולחבל בעצרת", נאמר בהודעת הליכוד.
בליכוד מוסיפים, כי "אנחנו קוראים לכל המשתתפים באירוע - ללא קשר לעמדתם הפוליטית -שלא לעשות שום שימוש באלימות, הסתה וביטויים של גזענות ולא לחרוג בשום אופן מכללי התנהגות דמוקרטיים ראויים ומקובלים".
הבוקר דווח, כי ראש הממשלה, בנימין נתניהו, יגיע הערב (ראשון) לעצרת הימין בכיכר רבין בתל אביב, ואף ינאם במהלכה.
צוותו של ראש הממשלה התלבט זמן רב האם להשתתף בעצרת, בה ינאמו גם בכירים ממפלגתו דוגמת בני בגין וישראל כץ ובכירים ממפלגות אחרות דוגמת נפתלי בנט ואלי ישי.
ראש הממשלה נתניהו התייחס הבוקר בראיון לגלי צה"ל למתקפה התקשורתית נגדו, "אני סובל מהתקשורת דברים ששום ראש ממשלה לא קיבל בהיקפים כאלו. יש כאן מאמץ של גורמי שמאל, גורמים בתקשורת, עמותות וממשלות להדיח אותי. המאמץ היחיד של תומכי הוא ההליכה לקלפי".

