השר וחבר הקבינט הביטחוני נפתלי בנט המשיך הלילה במסע ההסברה הישראלי נגד הסכם עם איראן.
בנט התראיין הלילה ברשת הטלויזיה CNN בתוכנית של ארין ברנט בנושא הגרעין האיראני ואמר, "הדיל הוא יותר גרוע מהתרחיש הכי גרוע שדמיינו. מדובר בעסקה רעה שלא משמידה אפילו לא צנטרפוגה אחת וסוללת את הדרך להשגת נשק גרעיני בידי איראן, אך עדיין לא מאוחר לעצור זאת, עדיין יש זמן לשפר את העסקה וזה מה שצריך לעשות."
השר בנט הציג מסמך במהלך הראיון של מנהיג הרוחני האירני עלי חמאני, מסמך שמציג תשעה צעדים להשמיד את ישראל ואמר "עם אנשים כאלה אי אפשר לעשות עסקאות. לא בזמן שהם קוראים להשמיד את מדינת ישראל".
בנט אמר כי "עדיין אפשר להשיג עסקה טובה, אבל בשביל זה צריך להמשיך עם הסנקציות ולחכות שהחרם הכלכלי ישפיע עוד יותר. במוקדם או במאוחר הכלכלה האיראנית לא תוכל לעמוד בסנקציות וזה מה שאנחנו אמורים לחתור אליו. מה שצריך לעשות זה לחכות ולהעמיק עם הסנקציות."
השר בנט לא התעלם מהחג אותו אנו חוגגים, ואמר למגישה "אנחנו עכשיו חוגגים את חג הפסח, לפני כמה ימים קראנו בהגדה את המשפט 'בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו', בכל דור קמים אנשים שרוצים להשמיד אותנו פעם זה היה המצרים, פעם היוונים, רומאים, הנאצים, ועכשיו זה האיראנים שבמפורש רוצים להשמיד אותנו, אבל לאורך ההיסטוריה העם היהודי תמיד ניצח וכך גם הפעם".
"זה מה שאנחנו צריכים לעשות כדי להימנע ממלחמה. אנחנו צריכים להתעקש לא להגיע לפצצה. אובמה אמר שכשעסקה תצא לפועל, זמן הפריצה יהיה אפס. כשעיסקה תפוג בעוד עשר שנים, הבת שלי תהיה בת 15, זה שום דבר במימדי זמן של אומה".
לסיכום אמר בנט "העסקה הגרועה הזאת סוללת את דרכם של האיראנים להשיג פצצה גרעינית. אחרת למה לא לבקש מהם שיפסיקו לקרוא להשמדת מדינת ישראל ושזאת תהיה אחת מהדרישות של העסקה?".
