
ראש הממשלה מתערב. לאחר שנציגי יהדות התורה פוצצו את המשא ומתן הקואליציוני בשל הדרישה להחזיר רטרואקטיבית את קצבאות הילדים מינואר 2015, צוות המשא ומתן של הליכוד זומן לפגישה בהולה בלשכת ראש הממשלה.
בשעה זו יושבים חברי הכנסת זאב אלקין ויריב לוין יחד עם ראש הממשלה ומבצעים הערכת מצב מחודשת. במערכת הפוליטית מעריכים שראש הממשלה מבין שמתח את החבל יותר מדי כשהעניק לכחלון הרבה מעבר לכוחו הפוליטי וזו הסיבה שכל המפלגות ממקסמות רווחיהן ומותחות את החבל הפוליטי שוב ושוב.
מוקדם יותר הכריזה יהדות התורה על משבר במו"מ ויצאה מחדר המו"מ כשהיא מבהירה כי הם "ממתינים לטלפון מהליכוד". גורמים ביהדות התורה אמרו כי הליכוד חזר בו מההבטחה להחזיר את תקציבי קצבאות הילדים המוגדלים רטרו-אקטיבית מינואר 2015, וזאת בעקבות דרישת 'כולנו'.
במקביל, גם מול ש"ס שורר נתק כשהצדדים כבר לא מדברים יומיים. לטענת אנשי דרעי, לאחר שנתניהו רוקן את משרד הפנים ממנהל התכנון, הם לא יתפשרו על תיק מרכזי בכיר לצד תיק נוסף שיוענק לדרעי. כך גם בנושאים העקרוניים דוגמת מע"מ אפס על מוצרי מזון לא נרשמה כל התקדמות.
לאור הנתק, בשעה 17:00 צפוי דרעי לכנס ישיבת סיעה ובו יעדכן את חבריו בדבר הנתק השורר בין הצדדים.
משבר נוסף שצף על פני השטח בצהריים הוא מול סיעת הבית היהודי. הסיעה התכנסה והחליטה לעצור את המו"מ.